SC Dynamic Distribution SRL

Iti ofera 7 motivepentru care sa te abonezi la serviciile noastre de:
Internet si Televiziune

1. Contract Negociabil


 

Cu Dynamic Distribution beneficiati de un contract echilibrat, cel putin la fel de avantajos pentru client cat si pentru noi . E adevarat ca poate am omis ceva, sau ce am gandit noi nu se potriveste perfect asteptarilor tale , de aceea te rugam sa citeatii cu atentie contractul , iar daca veti gasi ceva in neregula, te invitam sa discutam acele clauze si sa gasim impreuna o rezolvare pe gustul tau. Intentia noastra , este de a cladi o colaborare onesta , sa ne respectam din prima zi si sa ai parte de cele mai bune servicii.

2. Mai mult internet, Mai putini bani


 

Alege sa faci un Upgrade de abonament la internet! Acum primesti Banda mai mare , Ip-uri in plus (posibilitatea de a conecta mai multe calculatoare la conexiunea de internet), iar daca abonamentul tau de internet depaseste valoarea de 100 de lei atunci iti oferim GRATUIT serviciul de Televiziune.

3. Timpul De Interventie Mai Mic de 5 Ore


 

Stiai ca am redus timpul de interventie la 5 ore lucratoare de la momentul in care se depune sesizarea la departamentul nostru tehnic? Mai mult de atat, dupa fiecare rezolvare te sunam sa fim siguri ca totul e in regula, pentru ca tu sa beneficiezi de serviciile noastre in cele mai bune conditii. Este adevarat ca pot aparea probleme ce nu sunt in puterea noastra de a le rezolva (din cauza furnizorilor, a distrugerii retelei, a caderilor de curent etc.) si care vor dura mai mult de 5 ore, dar iti garantam ca la noi, acestea vor fi exceptiile si nu regula.

4. Iti Rasplatim Fidelitatea


 

-Incheie Contractul pe o perioada de 2 ani si beneficiezi de inca 1 luna GRATIS la Abonamentul de 62ron.
-Incheie Contractul pe o perioada de 2 ani si beneficiezi la fiecare 12 luni de inca 1 luna GRATIS (Adica 2 luni GRATIS) la Abonamentul de minim 75ron..
IN PLUS……. Ai bani mai multi pe moment? Atunci te scutim si de grija facturilor!
Platesti in avans pe 3 luni si noi iti oferim o reducere de 5%.
Platesti in avans pe 6 luni si noi iti oferim o reducere de 7%.
Platesti in avans pe 12 luni si noi iti oferim o reducere de 10%.
Platesti in avans pe 24 luni si noi iti oferim o reducere de 15 % din valoarea facturilor corespunzatoare.
In acest fel Castigam Impreuna.

5. Notificare


 

De cate ori nu ti s-a intamplat sa uiti sa platesti o factura si sa nu poti folosi serviciile furnizorului tau exact cand aveai mai multa nevoie de ele?
Nu ai fost rau intentionat, dar ai atatea pe cap…
Noi te intelegem si de aceea NU iti suspendam serviciul fara sa ne asiguram ca am depus toate eforturile sa te anuntam inainte .
Drept pentru care te rugam sa ne comunici toate numerele de telefon la care poti fi contactat.
Mai mult, iti oferim 3 posibilitati de a achita facturile pentru ca tu sa o alegi pe cea mai convenabila. (Vezi rubrica modalitati de plata)

6. Modalitate de plata


 

Pentru ca timpul tau este important pentru tine, ne-am gandit sa-ti oferim mai multe modalitati prin care sa poti face plata serviciilor oferite de S.C Dynamic Distribution S.R.L .
1.) Cea mai rapida si cea mai comoda modalitate de plata pentru tine, este sa ne anunti la unul din numerele de telefon din contract, pentru a stabili ziua si ora la care sa fie livrata factura si chitanta la domiciliul din contract.
In acest fel tu economisesti timp iar noi incasam banutii.

2.)Plata prin Ordin de Plata sau Online Banking iti vine in ajutor mai ales daca ai acces la solutii Home Banking, tot ce trebui sa faci este sa transferi din contul tau in contul S.C Dynamic Distribution S.R.L suma aferenta abonamentului lunar.
Te rugam sa nu uiti sa ne trimiti si noua o confirmare a platii pe adresa de mail capuseanu

[at]yahoo.com sau office[at]traznet23.ro, pentru a afla si noi ca plata facturii a fost realizata .

3.) Sa sti ca, daca ti-am pus la dispozitie atat de multe metode de plata la distanta, nu inseamna ca nu ne face placere sa ne vizitezi, ba chiar dimpotriva, vrem sa pastram cat mai stransa legatura cu tine si de aceea te asteptam si la casieria noastra din Strada Magura Mare Nr.33, Sector 3, Bucuresti.

7. Vacante Linistite


 

Nu putem sa te scutim de toate facturile, dar macar de factura noastra DA. De aceea cand pleci in concediu, tot ce trebuie sa faci este sa ne anunti, printr-o cerere scrisa pe care o depui la sediul nostru din Str. Magura Mare 33, Sector 3, Bucuresti iar noi iti vom suspenda serviciul pe perioada stabilita de tine.(nu mai putin de 2 saptamani si nu mai mult de 1 luna /an ). Desigur NU vei plati in perioada in care serviciul a fost suspendat cu cerere scrisa.
Este cadoul nostru pentru ca TU sa te simti bine in concediul tau.

8. Interval Tarifare


Facturile se emit pe data de 1 a fiecarei luni. Termenul de plata este ultima zi din luna – respectiv 28 sau 29 ( pentru luna Februarie ), 30 sau 31 pentru restul lunilor.
Serviciile se factureaza lunar.

9. Acoperire


Acoperirea geografica a serviciilor este in Bucuresti, zone din Sectoarele 2 si 3.
Pentru informatii complete, va rugam contactati-ne la Telefon: 021.256.35.58 Mobil: 0722.493.948

prezentare-1

 

10. Durata contractului


Durata contractuala minima este de 1 an;
In cazul unei oferte promotionale, contractul se incheie pe o perioada minima de 2 ani

 

11. Grila standard de programe TV


Grila standard de programe TV se poate consulta in contractul cadru